Voetbal4u.com

Zeven Nederlanders genomineerd door UEFA

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Zeven Nederlanders zijn door de UEFA genomineerd voor een plek in het Elftal van het Jaar. De Europese voetbalbond heeft op haar website een lijst bekend gemaakt van zestig voetballers. Bert van Marwijk en Louis van Gaal zijn bovendien genomineerd voor de titel van Coach van het Jaar.

Maarten Stekelenburg is genomineerd voor beste doelman, maar moet met onder meer Iker Casillas en Júlio Cesar de strijd aangaan. Voor beste rechtsback is Gregory van der Wiel en de inmiddels gestopte Giovanni van Bronckhorst heeft ook een nominatie ontvangen.

Arjen Robben, Wesley Sneijder, Mark van Bommel en Dirk Kuyt hebben eveneens een nominatie ontvangen. Opvallend genoeg is ook FC Twente-verdediger Douglas genomineerd en ook Luis Suárez staat op het lijstje van genomineerden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *