Voetbal4u.com

Eredivisie Oranje gaat oefenen tegen Bayern Munchen

De KNVB en Bayern München hebben volgens De Telegraaf eindelijk een compromis gesloten. De Duitse club wilde lange tijd een schadevergoeding hebben voor de blessure van Arjen Robben, maar volgens de ochtendkrant hebben ze besloten om een oefenwedstrijd te organiseren, waarbij de opbrengsten gedeeld zullen worden door twee.

Het is nog onduidelijk wanneer de wedstrijd plaats moet vinden en ook bij welk van de twee teams Robben zal spelen. De Duitse club is al maanden in conflict met de Nederlandse voetbalbond. Robben liep enkele weken voor het WK een spierscheuring op, maar door een intensieve behandeling kon hij alsnog spelen op het Wereldkampioenschap in Zuid-Afrika.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.