Voetbal4u.com

Eredivisie Zware blessure voor Koen van der Laak

Koen van de Laak heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd van het huidige seizoen al gespeeld. De middenvelder van FC Groningen viel vrijdagavond in het duel met Vitesse (4-1) al na tien minuten geblesseerd uit en gevreesd wordt voor een zware blessure. Schreeuwend van de pijn werd hij met een brancard van het veld gedragen.

Al na tien minuten moest de middenvelder van Groningen de strijd staken. Zijn voet bleef in het gras staan op het moment dat hij druk wilde zetten op Vitesse-middenvelder Alexander Büttner. Hij maakte een verkeerde beweging en schreeuwde het vervolgens uit van de pijn. Met een brancard moest hij van het veld worden gedragen.

De ernst van de blessure is nog niet duidelijk, maar gevreesd wordt voor gescheurde kruisbanden. Dat zou betekenen dat hij zijn laatste wedstrijd van dit seizoen al heeft gespeeld en dat hij zich kan gaan richten op het volgende seizoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.