Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax nog niet overtuigd van Derk Boerrigter’

Derk Boerrigter is een van de spelers die Ajax dit seizoen in de gaten houdt. Tot concrete belangstelling voor de 24-jarige buitenspeler van RKC Waalwijk is het echter nog niet gekomen. Binnen Ajax wikt en weegt men de voors en tegens, aldus het Algemeen Dagblad maandag.

Boerrigter, die tussen 2005 en 2007 eerder onder contract stond bij Ajax, beleeft een goede eerste seizoenshelft, zoals Nacer Chadli dat vorig seizoen had bij AGOVV Apeldoorn. De tegenwoordig speler van FC Twente stond toentertijd ook in de belangstelling van de Amsterdammers, maar door een mindere tweede seizoenshelft kwam het niet tot een bod.

Binnen Ajax is men nog niet unaniem overtuigd van de specifieke kwaliteiten van Boerrigter, die dit seizoen in zestien duels al negen keer scoorde. Ajax-trainer Martin Jol klaagt al enige tijd steen en been over het gebrek aan ideale buitenspelers in zijn selectie. Aras Özbiliz en Florian Jozefzoon maakten dit seizoen hun debuut.One Comment

  1. Mark

    12/06/2010 at 12:21

    Ha, willen jullie overtuigT even veranderen in overtuigD.
    Groet Mark

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.