Voetbal4u.com

Eredivisie Laagste aantal toeschouwers ooit voor Ajax

Niet alleen de uitslag tegen NEC was voor Ajax een teleurstelling, maar ook het aantal supporters liet te wensen over. Nog nooit waren er zo weinig supporters sinds de Amsterdam ArenA er is. In totaal waren er slechts 22.000 man op de wedstrijd afgekomen.

 

Door de hevige sneeuwval reden er slechts weinig treinen door geheel Nederland. Vooral het westen was zwaar getroffen, waardoor veel mensen niet konden komen. Ook de autowegen waren niet best toegankelijk waardoor er veel files ontstonden en mensen niet op tijd bij de wedstrijd aanwezig waren.

De laatste keer dat er zo weinig toeschouwers aanwezig waren dateert alweer uit het jaar 1999. Toen waren er op 21 april slechts 24.400 man. Ook die wedstrijd werd gespeeld tegen NEC. Ook tegen De Graafschap in het seizoen 2000 kwamen er geen 30.000 bezoekers op de wedstrijd af. Destijds waren er 25.000 Amsterdammers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.