Voetbal4u.com

‘Komst Bellamy is een fabeltje’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Mario Been gaat er niet van uit dat Craig Bellamy ooit het shirt van Feyenoord draagt. De aanvaller heeft een zwak voor de Rotterdamse volksclub, maar is volgens de oefenmeester te duur.

“De kans dat Bellamy komt is heel klein”, laat Been aan Voetbal International weten. “Bellamy is een fabeltje. Met zijn ervaring en staat van dienst zou hij voor ons een absolute meerwaarde kunnen zijn. Maar die jongen is verhuurd aan Cardiff City en staat volgens mij nog twee jaar onder contract bij Manchester City. Die club laat hem echt niet voor niets gaan.”

De 31-jarige spits is echter altijd welkom. “Als dat wel zo is en Bellamy wil voor een klein loontje bij ons komen spelen, hebben we een verhaal. Maar naar mijn weten is dat niet aan de orde. Daarom spreek ik me maar uit dat de komst van Bellamy naar Feyenoord onwaarschijnlijk is”, aldus Been.

De uit Wales afkomstige Bellamy speelde in het verleden met Newcastle United in De Kuip en heeft sindsdien een zwak voor Feyenoord. Fans van de Rotterdamse club brachten afgelopen weekend een bezoek aan de voetballer, die toen verklaarde dolgraag voor Feyenoord te willen spelen. “Ik meen het echt als ik zeg dat ik voor Feyenoord wil spelen, zelfs al is het voor een appel en een ei. Al moet ik geld bijleggen”, waren zijn woorden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *