Voetbal4u.com

‘Jol sprak twee weken geleden al met HSV’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ruim anderhalf jaar eerder dan gepland, kwam er maandag een einde aan de verbintenis tussen Martin Jol en Ajax. De oefenmeester meldde zich gisteren bij de clubleiding van de Amsterdammers met de mededeling dat hij de handdoek in de ring wilde werpen. De directie stemde daar na kort overleg mee.

Het vrijwillige vertrek van Jol lijkt voor beide partijen de beste oplossing. Ajax hoeft geen impopulaire maatregel te nemen en blijft de geschatte afkoopsom van vier miljoen euro bespaard, terwijl Jol zich op een nieuw avontuur kan richten. Volgens De Telegraaf sprak Jol twee weken geleden reeds met zijn ex-werkgever Hamburger SV, dat momenteel negende staat in de Bundesliga. Zijn naam wordt inmiddels ook gelinkt aan Newcastle United.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *