Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mister Ajax geeft geld aan Feyenoord’

Sjaak Swart ziet Feyenoord het liefst zo snel mogelijk weer financieel gezond. Om dit de benadrukken doneerde hij op televisie geld aan Pim Blokland, de voorzitter van ‘De Vrienden van Feyenoord’.

Tien euro had Mister Ajax over om de concurrenten uit Rotterdam een steuntje in de rug te geven. In het tv-programma De Wereld Draait Door had Blokland het over de huidige financiële situatie bij de Rotterdammers. Na een mooi pleidooi van Blokland besloot ook tafelheer Jan Mulder alvast een donatie te doen. Louis van Gaal beloofde per sms ook geld over te maken aan ‘De Vrienden van Feyenoord’.

‘De Vrienden van Feyenoord’ is een investeringsgroep onder leiding van Blokland. Samen met supporters en sponsors probeert hij de Rotterdamse club er weer bovenop te helpen. Tot nog toe sprokkelden de investeringsgroep ruim 250.000 euro bij elkaar, voornamelijk van supporters.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!