Voetbal4u.com

Eredivisie Frank de Boer krijgt warm onthaal van Ajax-aanhang

Frank de Boer begint woensdagavond aan zijn eerste klus als interim-trainer van Ajax. Hij zal het met zijn ploeg moeten opnemen tegen AC Milan. Dinsdagavond trainden de Amsterdammers in San Siro, het voetbalbolwerk waar de wedstrijd afgewerkt zal worden. De Boer werd onder luid applaus van de Ajax-aanhang ontvangen.

“Frank de Boer, wie kent hem niet, Frank de Boer, Frank de Boer is een echte Ajacied”, schreeuwden de meegereisde supporters uit Amsterdam de voormalig voetballer een warm onthaal toe. Er zijn ruim tweeduizend mensen die Ajax woensdagavond naar de overwinning willen roepen.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.