Voetbal4u.com

Zeefuik op proef bij KV Mechelen

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Genéro Zeefuik probeert deze week een contract af te dwingen bij KV Mechelen. De aanvaller komt bij PSV niet in aanmerking voor speelminuten en mag dan ook vertrekken.

De twintigjarige Zeefuik werd de afgelopen twee seizoenen verhuurd aan respectievelijk FC Omniworld en FC Dordrecht. Hoewel het talent in de Jupiler League uitgroeide tot een goede aanvaller, komt hij niet in de plannen van Fred Rutten voor.

Eerder liet Zeefuik al weten verhuurd of verkocht te willen worden door PSV om zo weer aan spelen toe te kunnen komen. Via een stage bij KV Mechelen hoopt de fysiek sterke spits een contract af te dwingen, meldt De Gazet van Antwerpen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *