Voetbal4u.com

Manolev haalt uit naar Rene van der Gijp

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!
PSV-rechtsachter Stanislev Manolev vindt de kritiek die René van der Gijp, voetbalanalyticus van het tv-programma Voetbal International, op hem uit niet erg. Van der Gijp ligt regelmatig in deuk als hij weer voorzetten ziet van de 24-jarige Manolev. “Ik heb van anderen gehoord dat ik geregeld het mikpunt van kritiek ben”, vertelde de Bulgaar.

“Ik kijk er niet naar, ik versta geen Nederlands, maar ik maak me er helemaal niet druk om”, vervolgde Manolev, die in verband werd gebracht met Fulham en AC Milan onlangs, in het weekblad. “Deze man wordt betaald om zijn mening te geven. Prima, ik kijk lekker naar de Bulgaarse televisie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *