Voetbal4u.com

Eredivisie Van Wolfswinkel wil Dirk Kuyt achterna

FC Utrecht werkt woensdag zijn laatste duel in de Europa League af. De club gaat op bezoek bij het Engelse Liverpool. Op voorhand reeds een unieke ervaring.

De club weet zich op Anfield Road gesteund door vierduizend fans. Indrukwekkend, zo vindt Ton du Chatinier in De Telegraaf. “Ik kan me niet herinneren dat we ooit zoveel fans hebben meegenomen. Niet naar Madrid, niet naar Hamburg of Frankfurt.” Het duel met Liverpool leeft in Utrecht. “Komt natuurlijk ook omdat Dirk Kuyt hier speelt. Dat maakte het allemaal nog mooier.”

Du Chatinier had warme woorden over voor spits Ricky van Wolfswinkel. Du Chatinier zei dat de jonge spits op een dag Kuyt wellicht kan vervangen op Anfield Road. “Ricky begon meteen te glimmen. Het is voor hem – maar eigenlijk voor alle spelers – geweldig om deze wedstrijd mee te maken.”

De jonge aanvaller kijkt uit naar het duel van woensdag. “Het lijkt me fantastisch om hier te spelen. Deze club is over de hele wereld beroemd. Ik zal keihard moeten werken om zover te komen. Net als Dirk; bij hem is het ook niet komen aanwaaien. Maar hij is wel de man hier. Ik hoop dat ik na de wedstrijd zijn shirt kan krijgen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!