Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord moet deel van transfersom Castaignos afstaan

Wanneer Internazionale en Feyenoord een akkoord bereiken over een transfersom voor Luc Castaignos, gaat niet al het geld naar de Rotterdamse club zelf. De aanvaller was immers ondergebracht in een zogenaamde Beloftenpool, waardoor investeerders een kwart van de transfersom mogen verdelen. Dat meldt AD/Sportwereld.

Feyenoord krijgt bij een verkoop de rest en zal het geld aanwenden om de schuldenlast te verlichten. De onderhandelingen tussen beide clubs lopen nog: technisch directeur Leo Beenhakker zei eerder deze week dat hij nog geen officieel bod had ontvangen van Inter. De Italianen zouden een bedrag van drie miljoen euro in gedachten hebben, maar dit is nog niet bevestigd.

“Inter heeft ons laten weten dat er een mooi bod richting Feyenoord gaat”, zei zaakwaarnemer Arie Treffers. “Wij willen dit ook snel afhandelen. Internazionale is de enige kandidaat waarmee wij praten. De club wil Luc erg graag hebben. Per direct? Als het rond komt, blijft hij waarschijnlijk voorlopig in De Kuip. Destijds heeft Inter supertalent Coutinho ook bij Vasco de Gama laten rijpen om hem pas later echt naar Italië te halen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.