Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Huntelaar vindt trainingskampen maar saai

Klaas-Jan Huntelaar heeft het niet zo met trainingskampen. De Nederlander van Schalke 04 geeft tegenover De Pers aan dat hij liever thuis zit bij zijn vrouw, dan op trainingskamp gaat met zijn ploeggenoten. Net als vele Nederlandse clubs verblijft ook Schalke in het Turkse Belek.

“Als mijn vrouw vraagt hoe het vandaag weer was, moet ik eigenlijk altijd hetzelfde vertellen. Bij haar thuis is het spannender hoor”, begin Huntelaar. “Ik heb soms het idee dat het controledwang van een club is, zo’n trainingskamp. Dat ze kunnen zeggen: we hebben er alles aan gedaan.” De trainingskampen die The Hunter bij sc Heerenveen meemaakten waren plezieriger.

“Daar is de traditie om elk jaar naar Ameland gaan. Eh, ja dat was wel wat anders dan dit hier. Daar sliepen we in een hotel-restaurant. Een echte lounge was er niet, het was meer een soort huiskamer”, aldus de voormalig spits van onder meer Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.