Voetbal4u.com

Eredivisie Leo Beenhakker hoort snel of hij bij Feyenoord mag blijven

Gaat technisch directeur Leo Beenhakker nog een jaar door bij Feyenoord of niet? Binnen tweeënhalve week geeft algemeen directeur Eric Gudde daar het antwoord op.

Het contract van Beenhakker loopt na dit seizoen af. “Voor 1 februari moeten wij Leo laten weten wat wij gaan doen”, zegt Gudde in het AD. “In de laatste week van januari stat de vergadering van de raad van commissarissen op het programma en wordt dat besproken.”

De verwachting is dat het contract van Beenhakker niet wordt verlengd. Binnen de Kuip is niet iedereen tevreden over het werk van de td. Beenhakker moet shoppen met een lege portemonnee, maar de spelers die hij aantrok, hebben nog niet overtuigd. Bovendien drukt zijn salaris flink op de begrotingLaat een reactie achter

Your email address will not be published.