Voetbal4u.com

Eredivisie Mido maakt indruk bij Middlesbrough

Tony Mowbray, trainer van Middlesbrough, is uitermate tevreden over Ahmed ‘Mido’ Hossam. De spits besloot in december te vertrekken bij Ajax, omdat hij te weinig perspectief zag. De Egyptenaar traint nu mee bij zijn voormalige werkgever en probeert bij de huidige nummer twintig uit het Championship een contract af te dwingen.

“Hij lijkt een goede mentaliteit te hebben en traint hard. Hij wil ons graag laten zien hoe fit hij is. We kijken nu hoe hij het doet. Het is niet zo simpel dat we hem zomaar een contract aanbieden. Hij traint hier en wij beoordelen hem en hij ons”, zegt de keuzeheer in de Engelse media.

De 27-jarige spits was tussen 2006 en 2008 ook al actief voor de Engelse club. Toen kwam Mido tot 25 optredens, waarin hij zes keer wist te scoren. Daarnaast speelde hij voor onder andere Tottenham Hotspur, Olympique Marseille, AS Roma en West Ham United.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.