Voetbal4u.com

Real Betis heeft lak aan PSV inzake transfersom Robert

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Als er al sprake was van goede betrekkingen tussen Real Betis Sevilla en PSV, zullen deze momenteel op zijn minst vertroebeld zijn. Als reden hiervoor dient het feit dat de Spaanse koploper in de Segunda Division een schuld van één miljoen euro heeft openstaan bij de Brabantse club en vooralsnog geen aanstalten wenst te maken om het verschuldigde bedrag te voldoen.

PSV kan de flinke som geld nog tegemoet zien als vergoeding voor de tijdelijke overstap van de Braziliaanse aanvaller Robert in 2007. Hoewel wereldvoetbalbond FIFA de formatie uit de sinaasappelstad al sommeerde de schuld te voldoen, heeft Real Betis de gestelde termijn hiervoor laten verlopen.

Vice-preses José Antonio Bosch geeft aan dat het overmaken van het miljoen ook helemaal geen voorrang geniet binnen de club. “We moeten onze prioriteiten anders stellen”, wist Bosch te stellen volgens Voetbal International. “Een gezonde financiële basis is op dit moment het belangrijkst en ligt ver weg van de kans op Europees voetbal.”

Real Betis wenst het verschuldigde bedrag pas bij te schrijven op de bankrekening van PSV, wanneer het een ticket voor Europees voetbal weet te bemachtigen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *