Voetbal4u.com

Duitsland Red Bull Salzburg wil Luigi Bruins

Luigi Bruins staat in de belangstelling van Red Bull Salzburg, dat melden Oostenrijkse media. De Oostenrijkse topclub ziet in de middenvelder van Feyenoord een directe versterking.

De voormalig speler van Excelsior sluit een overgang naar Oostenrijk niet uit. “Ik heb nog niks gehoord van Red Bull”, aldus Bruins in gesprek met NUsport. “Maar het is natuurlijk altijd mooi om te horen dat een club interesse in je heeft.”

“Of ik een transfer naar Salzburg zie zitten? Daar kan ik nog niks over zeggen. Ik houd alle opties open. Laten we eerst maar afwachten of de interesse van Red Bull concreet wordt. Tot die tijd wil ik gewoon lekker voetballen. Ik richt me nu volledig op de wedstrijd van woensdag tegen Ajax.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.