Voetbal4u.com

Duitsland Red Bull Salzburg wil Luigi Bruins

Luigi Bruins staat in de belangstelling van Red Bull Salzburg, dat melden Oostenrijkse media. De Oostenrijkse topclub ziet in de middenvelder van Feyenoord een directe versterking.

De voormalig speler van Excelsior sluit een overgang naar Oostenrijk niet uit. “Ik heb nog niks gehoord van Red Bull”, aldus Bruins in gesprek met NUsport. “Maar het is natuurlijk altijd mooi om te horen dat een club interesse in je heeft.”

“Of ik een transfer naar Salzburg zie zitten? Daar kan ik nog niks over zeggen. Ik houd alle opties open. Laten we eerst maar afwachten of de interesse van Red Bull concreet wordt. Tot die tijd wil ik gewoon lekker voetballen. Ik richt me nu volledig op de wedstrijd van woensdag tegen Ajax.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!