Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Suarez staat open voor transfer naar ‘grote club’

Het is nog altijd onzeker of Luis Suarez het seizoen afmaakt bij Ajax. De aanvaller staat open voor een vertrek naar een grote club.

Dat heeft de Uruguayaan van zijn team aangegeven in een gesprek met trainer Frank de Boer. Beide zaten lang met elkaar om tafel. “Om te vragen hoe hij zijn toekomst ziet”, aldus De Boer in De Telegraaf. “Luis is heel erg tevreden hoe het nu gaat, trainde soms weer op een ongelooflijk hoog niveau en wil in principe graag blijven. Maar als er een grote club komt, staat hij daarvoor open.”

Suarez leverde onlangs zijn aanvoerdersband in bij De Boer, omdat hij niet langer die last op zich wil nemen. Met name in Engeland duikt zijn naam regelmatig op in de kranten als het gaat om een transfer. Tottenham Hotspur en Liverpool zouden Suarez graag willen hebben. Zelf gaat hij liever naar Spanje

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.