Voetbal4u.com

Eredivisie PSV test Roemeense linksbuiten

Volgende week komt een 19-jarige Roemeense linkermiddenvelder/aanvaller op stage bij PSV, zo melden Roemeense media. het betreft Aurelian Chitu, afkomstig van de voetbalschool van Hagi. ‘PSV weet wat hij kan. Ze willen hem nu persoonlijk leren kennen. Hij kan zo de mensen daar leren kennen, meetrainen en kijken hoe hij zich daar aanpast,’ aldus de directeur van de voetbalschool. Volgens diezelfde directeur is het aanvallend ingestelde speler op links, sterk aan de bal, creatief minder sterk, maar vooral heel explosief en snel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook