Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax en PSV volgen Eidur Gudjohnsen

PSV en Ajax hengelen naar de handtekening van Eidur Gudjohnsen, zo weet Mirror Football te melden. De IJslandse aanvaller ging afgelopen zomer een dienstverband met Stoke City aan, maar de nodige verwachtingen van de blonde aanvaller in het Britannia Stadium laten de wensen over.

De loopbaan van Gudjohnsen is in de laatste jaren in een slop geraakt na zijn vertrek bij Chelsea in 2006. Sindsdien volgden verblijven bij Barcelona, AS Monaco, Tottenham Hotspur, waar hij nooit echt heeft kunnen overtuigen. Ook bij Stoke City gaat het niet voor de wind voor de ervaren spits, die eerder zijn onvrede uitte over zijn reserverol bij The Potters en wil vertrekken. Hij speelde slechts een handvol wedstrijden.

Coach Tony Pulis liet eerder al doorschemeren dat hij bereid is om de 32-jarige voorhoedespeler te laten gaan. “Als er een goede aanbieding komt voor zowel de club als de speler, kan een deal doorgaan. Anders niet.” Ajax en PSV schijnen volgens het eerder genoemde medium interesse te hebben. Tussen 1995 en 1997 speelde Gudjohnsen al voor de laatstgenoemde club.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!