Voetbal4u.com

Eredivisie Ryo Miyaichi loopt stage bij Feyenoord

Feyenoord begroet vandaag een nieuwe proefspeler op de training. Het is de 18-jarige Japanner Ryo Miyaichi, een groot talent van Arsenal.

Miyaichi liep afgelopen zomer onder meer stage bij Ajax, maar het was Arsenal dat hem inlijfde. Omdat de aanvaller nog geen veelvuldig international is, mogen The Gunners hem nog niet opstellen. Vandaar dat ze hem willen laten rijpen in de Eredivisie.

“De contacten van Leo Beenhakker hebben hem richting Feyenoord gedreven”, zegt trainer Mario Been in het AD. “De beelden die ik heb gezien van Ryo zijn veelbelovend. Net als de verhalen van de mensen die met hem hebben gewerkt. Ik wil hem graag met eigen ogen aan het werk zien, maar de voortekenen zijn zonder meer goed. Bovendien kunnen wij in aanvallend opzicht iets extra’s gebruiken. Dat is geen geheim.”

Bij Arsenal zijn ze zeer gecharmeerd van het Japanse talent. “Hij heeft op ons trainingscomplex fantastische dingen laten zien. Wij hebben hoge verwachtingen van hem”, laat directeur Richard Law weten aan De Telegraaf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.