Voetbal4u.com

Eredivisie Van Hanegem wacht op antwoord uit De Kuip

Willem van Hanegem is verbaasd dat hij door sommige mensen bij Feyenoord als een vijand gezien zou worden. Dat zegt hij in gesprek met RTV Rijnmond, nadat hem was gevraagd of hij nog iets van de Rotterdamse club heeft vernomen sinds hij publiekelijk aangaf graag zijn oude-werkgever te willen helpen.

“Ik ben ervan overtuigd dat ze genoeg kwaliteit in de ploeg hebben. Alleen zie ik soms simpele dingen mis gaan en misschien dat ik zou kunnen helpen”, aldus Van Hanegem. “Ik heb toen mij op tv gevraagd werd of ik Feyenoord zou wilde helpen, impulsief ‘ja’ gezegd. Daar is toch niks mis mee. Het raakt me dat het niet goed gaat met de club. Ik hoorde ook dat investeerder Pim Blokland vond dat we met elkaar om de tafel moesten, maar dat is niet gebeurd. En die Blokland is niet de minste.”

Ondanks de beroerde eerste seizoenshelft is Van Hanegem positief over de toekomst van Feyenoord. “Ze hebben veel goede jonge spelers. Of het nu waar is of niet, maar Internazionale zal die Castaignos toch niet voor niets willen hebben. En Engelse clubs halen aan de lopende band spelers uit de jeugdopleiding weg. Als ze deze ploeg bij elkaar houden, gaan ze gewoon weer meedoen om de titel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.