Voetbal4u.com

Eredivisie Arsenal eist speelminuten voor Ryo Miyaichi

Arsenal wil geen officieel samenwerkingsverband aangaan met Feyenoord. The Gunners zijn onder de indruk van de jeugdopleiding van de Rotterdammers en sturen daarom Ryo Miyaichi op huurbasis naar De Kuip, maar de Londense topclub wil verder geen officiële documenten gaan tekenen die een samenwerking met Feyenoord moeten vaststellen.

Arsenal ziet meer in een ‘shake hands-overeenkomst’, zo vertelt directeur Richard Law. “Wij geloven niet in een samenwerking met het ondertekenen van contracten en documenten”, zegt hij in het Algemeen Dagblad. “Het is veel beter om een goede relatie met elkaar op te bouwen. Dat hebben wij met meer clubs en dat is tussen Feyenoord en Arsenal ook al veel langer het geval. Als wij in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen, dan zullen wij bij elkaar aankloppen.”

Miyaichi is een Japans supertalent, maar mag vanwege de strenge Engelse wetgeving nog niet in de Premier League spelen. “Feyenoord moet ons volledig vertrouwen dat dit een goede speler is, wij gaan er vanuit dat Feyenoord Ryo op de juiste manier zal behandelen. Nee, wij hebben geen eisen gesteld op technisch gebied. Waar Ryo komt te spelen en hoe vaak, dat is volledig in de handen van Feyenoord”, aldus Law.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.