Voetbal4u.com

Eredivisie Swerts dankzij amateurtak naar Feyenoord

Feyenoord maakt gretig gebruik van de nieuwe samenwerking met haar amateurtak, beter bekend als Sport Club Feyenoord. Zo zou SC Feyenoord de grootste club van Rotterdam regelmatig de helpende hand bieden op financieel gebied. Volgens het programma Voetbal International staat de teller momenteel rond de 125 duizend euro.

In dit bedrag is onder meer de komst van Gill Swerts opgenomen, die over kwam van AZ. De verdediger moet voor meer ervaring zorgen binnen de jeugdige selectie van Feyenoord. Door de financiële problemen in de Kuip moest de amateurtak de komst realiseren door de kleine kostenposten te betalen.

SC Feyenoord zou niet alleen investeren in spelers die naar de Rotterdamse profclub trekken. De amateurploeg zou ook een bijdrage hebben geleverd in het trainingsveld van Feyenoord, Varkenoord. Het gaat hier om leningen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.