Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord krijgt één miljoen voor Luc Castaignos’

Internazionale heeft het eerste serieuze bod nog niet richting Rotterdam gefaxt, maar iedereen gaat er van uit dat de transfer van Luc Castaignos wel in orde komt.

Feyenoord lichtte weliswaar de optie voor nog twee jaar in het contract van de jonge aanvaller, maar die clausule is niet rechtsgeldig. Castaignos tekende toen hij vijftien was en op die leeftijd mogen clubs spelers niet langer dan drie jaar vastleggen.

De jonge spits gunt Feyenoord nu een transfersom, maar eist in ruil wel redelijkheid. Feyenoord wil vijf miljoen, Inter biedt drie, zodat de uiteindelijke deal waarschijnlijk op vier miljoen wordt rondgemaakt.

Feyenoord krijgt daarvan 25 procent, de rest gaat naar de investeerders van de Talent Pool waarvan Castaignos deel uit maakt. ‘We wachten op Inter’, aldus Arie Treffers, zaakwaarnemer van de jonge spits tegen Voetbal International. ‘Maar we gaan er nog steeds van uit dat alles in orde komt.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.