Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ajax lacht om vijftien miljoen voor Suarez’

Ajax-aanvaller Luis Suárez mag zich deze transferperiode verheugen op de interesse van verschillende grote clubs. Onder meer de dit seizoen afgegleden Engelse topclub Liverpool zou de Uruguayaanse aanvaller graag aan haar selectie toe willen voegen.

De kans op een vertrek van Suárez, die momenteel nog altijd een schorsing uitzit vanwege het bijten van PSV’er Otman Bakkal, lijkt echter steeds kleiner te worden. Coach Frank de Boer verklaarde deze dinsdag Suárez alleen te willen laten gaan voor de absolute hoofdprijs.

Liverpool zou vijftien miljoen euro over hebben voor de eredivisietopscorer van het vorige seizoen. “Maar wij willen hem niet kwijt”, aldus De Boer tegenover De Telegraaf. “Hij is erg belangrijk voor ons. Suárez vertrekt daarom alleen voor een absurd bedrag.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.