Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ryan Babel zet zinnen op terugkeer naar Ajax’

Ryan Babel lonkt naar een terugkeer bij zijn voormalige werkgever Ajax. De aanvaller van Liverpool hoopt bij een verkoop van Luis Suárez aan de Engelse club deel uit te maken van de transfer. “De Liverpool-transfer van Luis Suárez kan voor mij de deur naar Ajax openen”, aldus Babel in gesprek met De Telegraaf.

 

De geboren Amsterdammer ziet vanwege het geringe aantal speelminuten die hij krijgt bij de Engelse club een verhuurperiode van een half jaar wel zitten. “Als Liverpool en Ajax – al dan niet in combinatie met Luis – een akkoord over me bereiken, kom ik er met de club zeker uit. Om aan spelen toe te komen, ben ik bereid met veel minder salaris genoegen te nemen.”

“Ik ken de club, ik ken de speelstijl en heb met een aantal jongens samengespeeld in Amsterdam of Oranje. Ik hoop Ajax een half jaar vooruit te kunnen helpen en andersom”, aldus Babel, die tussen 2004 en 2007 voor de hoofdstedelingen uitkwam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.