Voetbal4u.com

Eredivisie Arsenal mengt zich in strijd om Cristian Eriksen

Arsenal gaat volgens caughtoffside.com op het gaspedaal staan in de strijd om Christian Eriksen. De spelverdeler van Ajax staat ook in de belangstelling van AC Milan. Daarom wil Arsène Wenger, oefenmeester van de Londenaren, vaart zetten achter de transfer van het raspaardje van de Amsterdammers.

De Franse oefenmeester is een grote fan van Eriksen. Wenger zou de Deense international graag onder zijn hoede hebben en wil de strijd aangaan met AC Milan. Arsenal is naar verluidt van plan om binnenkort aan te kloppen bij Ajax.

De Rossoneri zijn eveneens onder de indruk van de draaischijf van de Godenzonen en hebben meer dan gezonde interesse in Eriksen. Ajax en AC Milan speelden recentelijk nog twee keer tegen elkaar in de groepsfase van de Champions League. De knappe prestaties van de achttienjarige middenvelder zijn de Italianen niet ontgaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.