Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Tottenham meldt zich bij Ajax voor Luis Suarez

Tottenham Hotspur heeft de eerste stappen ondernomen om Luis Suárez over te nemen van Ajax. De Londenaren hebben zich maandag in Amsterdam gemeld en gepeild naar de transfersom van de aanvaller, zo weet NUsport te melden.

 

Vorige week gaf Suárez tijdens een trainingskamp van de hoofdstedelingen in het Turkse Belek nog aan wel oren te hebben naar een verhuizing naar een topclub. Naast The Spurs toonde onlangs ook Liverpool interesse in de Uruguayaanse international.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!