Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Blind vervangt Emanuelson in klassieker

Frank de Boer kan morgenavond tegen Feyenoord geen beroep doen op Urby Emanuelson. De linkspoot heeft een enkelblessure en haakte vanmorgen definitief af voor de Klassieker in de Arena. Emanuelson wordt vervangen door Daley Blind.

De zoon van De Boers assistent Danny Blind maakt zo een opmerkelijke comeback in Ajax 1. Onder Martin Jol mocht de verdediger weg, maar onder Frank de Boer lijkt Daley Blind aan een ‘nieuw’ leven begonnen in de Arena.

Ajax moet het eveneens stellen zonder Mounir El Hamdaoui. De aanvaller is opnieuw ziek. Hij miste zaterdag de oefenwedstrijd tegen Galatasaray (0-0) vanwege een kwetsuur. De spits voetbalde op 8 december vorig jaar voor het laatst met Ajax. Hij mocht slechts invallen tegen AC Milan en was daar vervolgens zo teleurgesteld over dat hij zich pas een maand later weer bij zijn ploeggenoten voegde.
 
Emanuelson liep tijdens dat duel met Galatasaray een enkelblessure op. Luis Suárez is geschorst voor de wedstrijd tegen Feyenoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook