Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord polst Martin van Geel als nieuwe TD

Martin van Geel lijkt de belangrijkste kandidaat te zijn om Leo Beenhakker op te volgen als technisch directeur van Feyenoord. De voormalig profvoetballer is reeds informeel gepolst.

“Iemand dicht bij de Vrienden van Feyenoord (een groep investeerders, red.) heeft onlangs iets in mijn richting laten vallen”, bevestigt Van Geel in het Algemeen Dagblad.

De vijftigjarige directeur is momenteel werkzaam bij Roda JC Kerkrade, waar hij zijn contract, tegen de wens van de club in, nog niet heeft verlengd. Als speler kwam Van Geel, eerder actief voor Willem II, AZ en Ajax, al twee seizoenen voor Feyenoord uit.

Van Geel staat niet onwelwillend tegenover een nieuw dienstverband in De Kuip. “Je moet een gevoel bij een club hebben, vind ik, en als oud-speler heb ik dat bij Feyenoord. Zoals ik dat nu ook bij Roda JC heb. Als ik vroeger niet in Kerkrade had gespeeld, had ik hier nu waarschijnlijk niet gewerkt. Dat soort sentimenten telt zeker voor mij.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.