Voetbal4u.com

Eredivisie Boze fans kappen dialoog af met directie Feyenoord

De supportersvereniging van Feyenoord heeft vanavond met onmiddellijke ingang de gesprekken met de directie van de Rotterdamse club stopgezet. Dat melden verscheidene supportersverenigingen op hun sites. Volgens de fans willen de Raad van Commissarissen en directeur Eric Gudde niet tegemoet komen aan een aantal eisen van de supporters.

Dit leidde tot een woedende supportersdelegatie, die in elk geval van de directie en de RvC wilde horen hoe Feyenoord de nabije toekomst zag alsmede of het functioneren van trainer Mario Been, Gudde en financieel directeur Ono Jacobs ter discussie stond.

In een verklaring meldden de fans: ,,Alle constructieve gesprekken ten spijt, negeert Feyenoord de wensen en signalen van de supporters. Op grond hiervan heeft de groep supporters besloten het overleg met de club te beëindigen.”

Ook eisen de supporters dat icoon Willem van Hanegem per direct in de technische staf wordt opgenomen. De Kromme en Been zijn daarover momenteel in gesprek. Bovendien wilden de fans dat de directie en de RvC de selectie van Feyenoord zou aanspreken op het respectloze gedrag richting club én supporters.

Het gesprek van woensdag was een initiatief van investeerder Pim Blokland en commercieel directeur Mark Koevermans. Ze spraken met een delegatie van diverse supportsgroeperingen van Feyenoord naar aanleiding van de gebeurtenissen zaterdag na de ontluisterende nederlaag tegen De Graafschap (0-1). Supporters kwamen voor de poorten van het stadion verhaal halen bij de clubleiding.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.