Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Inter wil Bale voor 45 miljoen euro strikken’

Internazionale is in de markt voor Tottenham-middenvelder Gareth Bale. De Milanezen zien in de Welshman de perfecte linkermiddenvelder en willen komende zomer een bod van ruim 45 miljoen euro uitbrengen op de revelatie van Tottenham Hotspur.

Inter-voorzitter Massimo Moratti heeft volgens The Guardian Bale hoog op zijn wensenlijstje staan, mede door diens uitstekende optredens in de Champions League. Bale maakte een hattrick in het verloren uitduel bij Internazionale (3-4).

Een niet al te verassende mogelijke tegenstander van Inter is Real Madrid. Trainer José Mourinho wil Bale ook graag inlijven, en De Koninklijke wordt dan ook op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de 21-jarige krijtspeler. Tottenham wil Young halen als vervanger voor Bale.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.