Voetbal4u.com

Eredivisie Van der Wiel: ‘Voorlopig blijf ik Ajacied’

Na de WK-finale van 2010 werd Gregory van der Wiel gelinkt aan Bayern München, nu gaan er geruchten over belangstelling van onder meer FC Barcelona en Manchester City. De Ajacied weet zelf echter van niets.

FC Barcelona zou interesse hebben, maar na afloop van het bekerduel met NAC laat Van der Wiel weten niets gehoord te hebben. “Dat is wat er allemaal op internet staat, maar zo zijn er het afgelopen jaar nog tachtig berichten geweest”, zegt de rechtsback in gesprek met AT5.

Van der Wiel zou in beeld zijn voor het geval dat Dani Alves naar Engeland vertrekt. “Het is een mooie club, maar ik weet daar helemaal niets vanaf. En al zou Dani Alves vertrekken, dan weet ik nog steeds niet wat er allemaal gaat gebeuren binnen de club”, aldus Van der Wiel, die denkt ook volgend seizoen voor Ajax te spelen. “Daar ga ik wel vanuit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.