Voetbal4u.com

Eredivisie Castaignos blijft dit seizoen voor Feyenoord spelen

Luc Castaignos zal ook in de tweede seizoenshelft uit blijven komen voor Feyenoord. Internazionale heeft een mogelijke transfer van de achttienjarige aanvaller uitgesteld tot juni. De Italiaanse kampioen roerde zich de afgelopen weken flink op de transfermarkt. De club trok vier nieuwe spelers aan. De transfer van Castaignos laat nog even op zich wachten. Internazionale voerde de afgelopen dagen opnieuw gesprekken met Feyenoord, maar laat weten dat de komst van Castaignos pas komende zomer aan de orde is.

Volgens La Gazzetta dello Sport is Internazionale nog altijd meer dan gecharmeerd van Castaignos, die zelf ook wel oren heeft naar de Italiaanse club. De jongeling zal nog even geduld moeten hebben. Bestuurder Marco Branca laat in de krant weten dat de transfer van Castaignos, wanneer deze plaatsvindt, pas in juni afgerond zal worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!