Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Suarez: ‘Ooit wil ik terugkeren bij Ajax’

Luis Suarez komt terecht bij ‘een beetje een droomclub’. De aanvaller verruilt Ajax voor Liverpool. ‘Ik ben zeker blij’, zegt hij op de site van de Amsterdammers.‘Dit is een mooie kans voor mij’, vervolgt Suarez. ‘Liverpool is een fantastische club, waar iedereen voor wil spelen. Ze behoren altijd bij de eerste vier in Engeland. Het is een beetje een droomclub voor mij’.

‘Ik ga Ajax wel een beetje missen. Maar dit is normaal in het voetbal’, zegt de Uruguyaan, die nog geen afscheid nam. ‘Het is nu nog een beetje te vroeg voor mij. Maar maandag ga ik met de jongens praten op De Toekomst. Natuurlijk wil ik graag een afscheid in de Arena om de supporters te bedanken. En ooit wil ik terugkeren’.One Comment

  1. Pingback: Tweets that mention Suarez: ‘Ooit wil ik terugkeren bij Ajax’ | Voetbal4u.com -- Topsy.com

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.