Voetbal4u.com

Eredivisie FC Utrecht vraagt 7,5 miljoen euro voor Dries Mertens

FC Utrecht vraagt 7,5 miljoen euro voor Dries Mertens. Dit weet het AD te melden maandagochtend.

Mertens staat in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax, dat een vervanger zoekt voor de vertrokken Luis Suarez. Volgens Rik van den Boog is de vraagprijs van de Domstedelingen echter niet realistisch. Ajax zou volgens het dagblad drie miljoen euro hebben geboden voor Mertens.

De snelle flankspeler zei eerder vanochtend in Het Nieuwsblad een transfer naar Ajax wel te zien zitten. Een arbitragezaak, zoals Bas Dost die heeft aangespannen, is voor Mertens echter geen optie. Wel hoopt hij dat de transfer alsnog rond komt en hij de stap naar Amsterdam kan maken.

Ajax zou volgens het AD ook drie miljoen euro op Dost hebben geboden. Feyenoord, dat eveneens geïnteresseerd is in Dost, heeft een bod neergelegd dat niet ver afligt van het Amsterdamse bod. De spits heeft zijn zinnen echter gezet op een vertrek naar de hoofdstad, waardoor een Feyenoord-transfer niet realistisch lijkt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.