Voetbal4u.com

Nieuws Ajax meldt zich tevergeefs voor Davy Propper

In de zoektocht naar een aanvallende versterking heeft Ajax ook te maken gekregen met een afwijzing vanuit Arnhem. Vitesse wees een bod van de Amsterdammers op Davy Pröpper af. Dat meldt VI.

Ajax verlegde de aandacht vanavond van Bas Dost (SC Heerenveen) naar Pröpper. Dost verloor de arbitragezaak die hij aanspande tegen de Friese club, waardoor Ajax gedwongen is zeker zes miljoen voor een eventuele overgang op tafel te leggen.

Ook Pröpper is dus niet de oplossing voor de Amsterdammers. De 19-jarige aanvaller was in negentien competitieduels dit seizoen drie keer trefzeker. Vorig seizoen maakte het talent zijn debuut en maakte hij elf keer zijn opwachting in de hoofdmacht van Vitesse.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.