Voetbal4u.com

Nemanja Matic na dit seizoen naar Benfica

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!
Mocht Vitesse de hoop hebben gehad om Nemanja Matic ook na dit seizoen te huren van Chelsea, dan is deze per direct vervlogen. De Serviër speelt dit seizoen op huurbasis in Arnhem en zal volgend seizoen een definitieve overstap maken naar Benfica.

Chelsea nam op de laatste dag David Luiz over van de Portugese topclub voor 25 miljoen euro. De Braziliaan levert Benfica echter niet alleen de miljoenen over, ook de 22-jarige Matic komt over naar Estádio da Luz. The Blues gebruiken daarmee Matic als wisselgeld voor Luiz.

Matic had bij Chelsea nog een contract tot medio 2013. De middenvelder staat sinds 2009 onder contract op Stamford Bridge, maar wist geen vaste basisplaats af te dwingen. Hij speelde twee wedstrijden. Verder stond hij onder contract bij Košice en Kolubara.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *