Voetbal4u.com

Eredivisie Michael Bradley toch naar Aston Villa

De berichten vanuit Duitsland dat Michael Bradley naar Feyenoord zou gaan lijken op niets gestoeld. De middenvelder wordt maandag gekeurd bij Aston Villa.

“Aston Villa kan bevestigen dat de gesprekken met Michael Bradley in een afrondende fase zijn beland. Het gaat om een huurtransfer tot het einde van het seizoen. De speler zal maandag verder komen praten en wordt dan ook medisch gekeurd”, luidt een officiële verklaring van de club uit Engeland.

Bradley mag vertrekken bij Borussia Mönchengladbach en Duitse media spraken over een verhuur aan Feyenoord. De berichtgeving vanuit Birmingham lijkt die speculatie te ontkrachten. Bradley werd al weken in verband gebracht met Aston Villa en de transfer zal dus ‘gewoon’ doorgang vinden.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.