Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Gudjohnsen vraagt Feyenoord het viervoudige’

Eidur Gudjohnsen lijkt niet de nieuwe aanvalsleider van Feyenoord te worden. De Rotterdammers hoopten op een buitenkansje, maar de IJslandse spits vraagt vier keer zoveel als het bedrag dat Feyenoord hem in deze fase kan bieden.

De Rotterdammers zijn, met nog een kleine zeventien uur voor het sluiten van de transfermarkt, wanhopig op zoek naar een nieuwe aanvaller. Bas Dost lijkt echter naar Ajax te verkassen, Danny Koevermans wil PSV tot de zomer trouw blijven, de komst van Lasse Nilsson lijkt ook af te ketsen en Gudjohnsen is financieel niet haalbaar.

Algemeen directeur Eric Gudde, die voorlopig de taken van Leo Beenhakker heeft overgenomen, blijft hopen. “We zitten elk uur aan de telefoon en de situatie kan ook per uur veranderen”, aldus Gudde in De TelegraafLaat een reactie achter

Your email address will not be published.