Voetbal4u.com

Italië ‘Drenthe was als rond met Juventus’

Royston Drenthe had al afscheid genomen van enkele teamgenoten. Hércules Alicante weigerde echter mee te werken aan de gewenste overgang naar Juventus.

De 23-jarige Oranje-international had graag de overstap naar Juventus gemaakt, ook omdat hij zich na zijn aanvaring bij Hércules minder goed op zijn plaats acht. ‘De club wilde me niet laten gaan’, zei Drenthe een dag na het afketsen van de transfer. ‘Juventus wilde me en ik was ook al rond, maar Hércules weigerde mee te werken.’

Drenthe zet zich over de teleurstelling heen en richt zich op zijn prestaties bij Hércules. ‘Als een goede prof geef ik nu alles voor deze club. Maar als ze mij op de tribune blijven zetten, kan ik niet laten zien wat ik waard ben.’ In de laatste zes wedstrijden kwam hij tot slechts een half uur.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.