Voetbal4u.com

Jupiler League Lukaku moet 30 miljoen kosten

Anderlecht slaagde er in januari in om Romelu Lukaku te behouden, maar in de zomer lijkt de aanvaller toch te gaan vertrekken. De aanvaller zelf liet eerder al weten niet voor zijn achttiende te willen vertrekken en aangezien de aanvaller in mei achttien wordt, lijkt een vertrek onhoudbaar.

Afgelopen zomer hadden al diverse clubs interesse en ook in de winter stond hij in de belangstelling. “Voor dertig miljoen euro mag hij weg”, aldus Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck tegenover Reyers Laat. “In de winter wilde Chelsea hem hebben, maar we hebben samen met Lukaku’s manager besloten hier niet op in te gaan.”

De Engelse club verzekerde zich maandagavond echter van de diensten van Fernando Torres, waardoor het niet zeker is dat de Londenaren in de zomer nog een megabedrag voor een spits neer willen leggen.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.