Voetbal4u.com

‘Johan Boskamp mogelijk aan de slag bij Feyenoord’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Johan ‘Jan’ Boskamp wordt mogelijk een nieuw gezicht in de investeerdersgroep Vrienden van Feyenoord. De Rotterdammer, die al een hele trainerscarrière achter de rug heeft, kan als scout aan de slag bij de Stadionclub, meldt Voetbal International.

Boskamp was in het verleden als speler actief bij Feyenoord en verder prijkte ook de naam van onder meer Lierse SK op zijn lijst. Als trainer was de tweevoudig international ook actief bij Lierse. Hiernaast stond hij ook aan het roer bij onder meer Anderlecht, AA Gent, Racing Genk, Stoke City, Standard Luik en Beveren.

De ex-bondscoach (62) van onder meer Georgië zou de interesse van de investeerdersgroep hebben gewekt na zijn optredens in het televisieprogramma Voetbal International. Hierin stak Boskamp zijn liefde voor Feyenoord niet onder stoelen of banken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *