Voetbal4u.com

‘Ik leek Van Beukering wel, met die sprint’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ricky van Wolfswinkel maakte vrijdagavond zijn rentree in de basis bij FC Utrecht. De 22-jarige aanvaller stond sinds de uitwedstrijd tegen Liverpool, op 15 december, aan de kant met een sleutelbeenblessure. Zijn comeback tegen Heracles Almelo (1-1) ging niet onopgemerkt voorbij, want Van Wolfswinkel maakte vroeg het openingsdoelpunt. Toch was hij niet geheel tevreden.

“Ik voel me niet helemaal honderd procent”, sprak de aanvaller na afloop van de puntendeling aan Eredivisie Live. Coach Ton du Chatinier ruimde een basisplaats in voor zijn spits en liet hem vervolgens negentig minuten op het veld staan. “Ik heb hiervoor maar één keer meegedaan met Jong Utrecht. Het was behoorlijk moeilijk om de wedstrijd uit te spelen, maar het moest. Ik heb alles wat in mijn lichaam zat eruit gehaald”, aldus Van Wolfswinkel, die zijn twaalfde goal bijschreef.

Naarmate de wedstrijd vorderde, werd duidelijk zichtbaar dat de topconditie nog ver te zoeken is bij de enkelvoudig Oranje-international. “Op een gegeven moment ging ik nog een sprintduel aan. Dat moet eruit hebben gezien als de sprint die Jhon van Beukering een tijdje terug maakte bij Feyenoord”, zei Van Wolfswinkel met enige zelfspot. “Dit is een prima begin. Het is alleen jammer dat we punten weggeven. Het was ook onnodig. Ook slechte wedstrijden moet je kunnen winnen. Helaas gaven we in de tweede helft het overwicht uit handen en kwam Heracles langszij door een mooie goal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *