Voetbal4u.com

Jupiler League Suarez: ‘Voel me schuldig om gemiste kansen tegen Ajax’

RSC Anderlecht likt zijn wonden na het bezoek van Ajax. De Argentijnse spits van Paars-Wit, Matías Suárez, heeft spijt dat hij enkele kansen de nek omwrong en zo verzuimde om Ajax pijn te doen. Het team van Frank de Boer klopte de Belgische landskampioen met 0-3 in de zestiende finales van de Europa League.

De gemiste kansen spoken nog steeds door het hoofd van Suárez. “Ik voel me vooral schuldig om de kansen die ik de nek heb omgewrongen. Als we één van die kansen hadden kunnen afwerken, was het een andere wedstrijd geweest”, zo vertelt de aanvaller tegenover Sporza.

Suárez geeft toe dat de wedstrijd tegen Ajax nog een tijdje gaat nazinderen in het Astridpark. “Natuurlijk laat de wedstrijd tegen Ajax sporen na. Ik voel me niet goed”, zucht het Juweel. Anderlecht heeft niet veel tijd om bij de pakken te blijven zitten, want zondag wacht Westerlo al. “Het mooie aan voetbal is dat we zondag al een nieuwe wedstrijd spelen. Tegen Westerlo kunnen we de vertwijfeling en de frustratie uit onze hoofden voetballen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.