Voetbal4u.com

‘Erwin Koeman tekent deze week bij De Graafschap’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!
De kans lijkt groot dat Erwin Koeman deze week een contract gaat tekenen bij De Graafschap. De Superboeren nemen na dit seizoen afscheid van Darije Kalezic en zijn al druk bezig met zijn opvolger. Koeman zou de rol als trainer bij de club uit Doetinchem wel zien zitten.

Volgens Studio Voetbal zal de voormalig profvoetballer daarom deze week nog een keer om de tafel gaan met de clubleiding van de Eredivisionist en daarna zijn verbintenis ondertekenen. Koeman gaf zaterdag aan nog niets te weten van de overgang naar De Graafschap.

“Het is een mooie club, maar het speelt op dit moment absoluut niet. Met weinig middelen doen ze het uitstekend. Ze zullen zich dit seizoen ook wel redelijk gemakkelijk gaan handhaven”, aldus Koeman, die sinds de zomer van 2010 zonder werk zit. Toen werd hij ontslagen door de Hongaarse voetbalbond.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *