Voetbal4u.com

‘Stefan de Vrij in belangstelling van Arsenal’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!
Het is nog maar de vraag of Stefan de Vrij na dit seizoen nog voor Feyenoord zal voetballen. Volgens Studio Voetbal was er zondagmiddag een scout van Arsenal aanwezig tijdens de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Die scout zou erg onder de indruk zijn van de negentienjarige mandekker.
.
De club uit Londen zou ongeveer 3,5 miljoen euro over hebben voor de jongeling van de Rotterdammers. De interesse lijkt serieus, want hoofdscout Steve Rowley was tijdens de wedstrijd aanwezig. Hij zorgde er in het verleden onder andere voor dat Robin van Persie, Theo Walcott en Francesc Fàbregas naar Arsenal kwamen.

De huidige verbintenis van De Vrij loopt bij de Stadionclub nog door tot medio 2012. De vleugelverdediger, die ook centraal uit de voeten kan, speelde tot op heden 38 wedstrijden voor de Eredivisionist.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *