Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax hoort thuis in de Champions League’

Ajax heeft veel indruk gemaakt op Anderlecht. Volgens Lucas Biglia hoort Ajax thuis in de Champions League en zijn ze te goed voor de Europa League.

Anderlecht had de 0-3 achterstand niet kunnen rechtzetten. De Belgen verloren thuis met drie doelpunten verschil van Ajax, waardoor de kans voor de volgende ronde van Europa League klein leek. Donderdagavond werd de returnwedstrijd gespeeld en die werd met 2-0 gewonnen door Ajax in De Arena.

“De 0-3 thuis was mentaal een zware klap. Vooral omdat het zo onverdiend was. We waren nog niet hersteld van onze wedstrijden van de competitie tegen Westerlo (2-0 verlies)”, aldus Biglia. “Ajax is een team voor de Champions League. Je zag dat Ajax ervaring had, door te spelen tegen AC Milan en Real Madrid. Maar voor mij waren de kansen nog steeds fifty-fifty. In de heenmatch waren we ook even goed.”

De aanvoerder van Anderlecht maakt zich geen zorgen om Romelu Lukaku. De spits staat al acht wedstrijden droog. “Hij blijft een hele goede spits, die hard werkt voor zijn team. Het is niet, omdat hij niet scoort, dat hij niet nuttig is voor het team en belangrijk is voor de ploeg. Dat heeft hij nog maar eens bewezen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.